KuckóHősök - A Köszönet napja díjátadó

2022-ben díjaztuk először a gyermekotthonban dolgozó nevelőket, gyermekfelügyelőket, pszichológusokat. Talán nincs most ennél fontosabb Kuckó ügy. Hisszük, hogy ők az igazi hősök, hiszen a gyermekek mellett van minden egyes nap, ők jelentik a biztos alapot kicsiknek és nagyoknak,, akik nem élhetnek a családjukkal.

„Erika nénit nagyon szeretem, mert neki van a legnagyobb a szíve a világon. És szép Mickey egeres pólói vannak”

„Ő úgy tudja megfésülni a hajamat, hogy soha nem húzza meg egyetlen hajszálamat sem, és Ő keni a legvastagabban a nutelláskenyeret”

„A kisebb gyerekek plüsseit nagy odafigyeléssel tartja rendben, megvarrja. A ruháinkat, ha javítani kell, minden esetben a varrónő barátnőjéhez viszi, aki szépen megvarrta a kedvenc pólómat is és a törölközőinkbe is belehímeztette a nevünket, hogy ne keveredjen össze.”

„Ő tanított meg brassóit készíteni meg burritot, ami a kedvencem.”

„Amikor betegek vagyunk a szabadidejében itt marad velünk, hogy tudjon rólunk gondoskodni..” Gyerekszáj a díjazott dolgozókról

A KuckóHősök "jó gyakorlatok" díja, és nem életműdíj, olyan dolgozókat díjazunk, akik kimagasló eredményt, együttműködést értek el a gyerekekkel egy jó gyakorlat vagy módszer által, ezáltal kiemelkednek a kollégák közül.

A díjátadót minden év tavaszán szervezzük meg. Helyszín a Gerbeaud Átrium terem, a díjazottak hozhatnak magukkal vendéget, és meghívjuk a vezetőjüket is, hogy osztozhassanak az elismerésben. A díjazottak utalványt kapnak, de tombolát is szervezünk, ahova várjuk a voucher felajánlásokat. (Könyv, illatszer, bútor, étterem... stb.)

Köszönjük ha támogatsz minket!

Bankszámlaszámunk: 11710002-24133290